Πανσιόν Παναγιώτα , Τοποθεσι

Τοποθεσίαpension panagiota

Η Pension Panagiota βρίσκεται στην περιοχή Παλιό Λιμάνι Σπετσών και μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Παλιό Λιμάνι για τη νυχτερινή ζωή του νησιού καθώς εκεί βρίσκονται όλα τα μπαράκια.

Σε πολύ κοντινή απόσταση βρίσκεται η παραλία Αγ. Μαρίνα όπου είναι οργανωμένη με ξαπλώστρες, beach bar και εστιατόριο και να απολαύσετε το μπάνιο σας στα καθαρά νερά των Σπετσών.

Η reception της Pension Panagiota λειτουργεί από τις 09:00 ως τις 20:00 όπου μπορείτε να αφήσετε τα πράγματα σας μέχρι να ετοιμαστεί το δωμάτιο σας για τη διαμονή σας.

Το check in γίνεται από τις 12:00 ως τις 20:00 και το check out από τις 09:30 ως τις 12:00 το μεσημέρι.

Παρακάτω θα βρείτε οδηγίες για την τοποθεσία μας και για τον τρόπο που θα επιλέξετε να έρθετε.
Φθάνοντας στο Λιμάνι των Σπετσών (Ντάπια) θα βρείτε ταξί αλλά και τις παραδοσιακές άμαξες για την μεταφορά σας (κόστος μεταφοράς από 7-10 ευρώ αναλόγως τι θα επιλέξετε).

Η Pension Panagiota βρίσκεται περίπου 12 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο των Σπετσών (Ντάπια) και κοντά μας θα βρείτε Super Market και φούρνο.

Για εσάς που θα επιλέξετε να έρθετε με τα πόδια ακολουθήστε το λιμάνι προς το περίπτερο του Στέλιου (γνωστό σε όλους τους κατοίκους) και συνεχίστε την πορεία σας όπως πηγαίνει ο δρόμος.
Ρωτήστε που βρίσκεται η εκκλησία Ανάληψη και συνεχίστε για λίγα μέτρα ακόμα και θα συναντήσετε την Pension Panagiota.
Για εσάς που θέλετε να εξυπηρετηθείτε με μηχανάκια, γουρούνες ή ποδήλατα στο κέντρο αλλά και στην περιοχή μας θα βρείτε αρκετά καταστήματα να σας εξυπηρετήσουν.
Η στάθμευση είναι δωρεάν στο χώρο μας.

 


Προβολή Pension Panagiota σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

 


Copyright © 2014 || ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ | ΦΟΡΜΑ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
| Web design & Hosting by skiathosweb.gr - Photography by Angela Apostolaki |